Groep 8

Als je in groep 8 zit, sta je voor de moeilijke, maar ook heel erg leuke keuze om de juiste middelbare school te kiezen. Wat past bij jou, wat kun je en wat wil jij? Bij ons op school gaan we samen ontdekken waar jouw talenten liggen en waar jij je in wilt ontwikkelen.

Als je kiest voor Vakcollege Maarsbergen, dan kies je voor een warme school met veel keuzemogelijkheden. Een school waar goed onderwijs, individuele zorg en persoonlijke aandacht belangrijk zijn en waar je leert door te DOEN!

Het Vakcollege Maarsbergen heeft vier soorten brugklassen:
• basisberoepsgerichte leerweg (bbl)
• kaderberoepsgerichte leerweg (kbl)
• theoretische leerweg (vakmavo)
• vakhavo

Meeloopdagen

Op 19 en 20 november zijn onze meeloopdagen geweest. De meeloopdagen hadden we corona-proof georganiseerd en zo konden veel basisscholen met groep 8 toch bij ons komen. Er was een speciaal programma om onze school te bekijken. Leren door doen is ons motto en dat was goed te merken tijdens deze meeloopdagen. Wij vonden het super dat zoveel achtste groepers bij ons waren tijdens de meeloopdagen!

Open dag

Fysiek kan onze open dag dit jaar niet doorgaan, maar we zijn wel digitaal te bezoeken!! We hebben een speciale open-dag-website gemaakt met filmpjes, interviews, foto’s, opdrachten en informatie van onze school. Op zaterdag 16 januari 2021 is onze digitale open dag van 9.30-12.00 uur en dan laten wij je graag op deze manier onze school zien en beleven. Wij zijn dan via deze website live aanwezig. Je kan met ons in gesprek en ons al je vragen stellen. Ook na 16 januari kan je deze website nog bezoeken. De materialen en de filmpjes zijn hier het hele jaar terug te zien.

Wil je later nog een keer een kijkje komen nemen of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met onze teamleider van de onderbouw, Janine Krosenbrink. Zij helpt je graag: jkrosenbrink@vakcollegemaarsbergen.nl.

Op deze website kun je alle informatie over je aanmelden bij onze school vinden onder het kopje ‘aanmelden’, maar je mag je hier ook meteen aanmelden: Aanmeldformulier leerjaar 1 2021-2022

Klik op onderstaande afbeelding om de schoolgids van 2021-2022 te openen.

Klik hier voor de algemene folder over scholen in de regio.