Studiedagen docententeam

In verband met de ontwikkeling van het docententeam zullen er de komende tijd enkele trainingen zijn. Op dinsdag 31 maart en dinsdag 7 april is er in verband met de trainingen een racerooster met lessen van 40 minuten. De steunlessen gaan deze dinsdagen gewoon door. Op donderdag 9 april duurt de studiedag de hele dag en zijn de leerlingen vrij.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Ook interessant

Nee hoor. De voorbereidingen zijn begonnen voor de vernieuwde kantine. Hier komt straks de aansluiting met een prachtig podium. De afdeling BWI is namelijk keihard aan het werk geweest en overal in school staan al nieuwe kantine onderdelen opgeslagen; zitblokken, stukken podium, werkplekken…. Het gaat echt NXT worden!

Lees verder

Afgelopen week hebben de leerlingen van BWI een gastles van oud-leerlingen van het Vakcollege gekregen. Zij zitten nu op Nimeto en hebben samen met een docent van deze school een gastles verzorgt.

Lees verder

Fysiek kon onze open dag dit jaar niet doorgaan, maar we zijn wel digitaal te bezoeken!! Open dag gemist? Klik op onderstaande link en kom op onze speciale open-dag-website met filmpjes, interviews, foto’s, opdrachten én informatie van onze school.

Lees verder